Se oss den 8 mars!

Den internationella kvinnodagen uppmärksammas den 8 mars, varje år. Du kan följa oss på Allbright i bl.a. paneler och webbinarier - häng med!

Bristande arbetsplatskultur står i vägen för jämställdhet, Nyhetsmorgon kl 10.15

Ge mig mer jämställdhet, kl 12.00-12.45
Hur kommer det sig att kvinnliga ingenjörer har längre ingångslön än manliga? Eller att tillväxten av chefskvinnor aldrig varit svagare? Under webbinariet får vi ta del av tips för dig som individ, exempel från arbetsgivare som lyckats och höra mer om varför jämställdhet ökar lönsamheten.
Anmäl dig här.

Var med när Årets FE 2023 utses, kl 12.00-13.00
Utmärkelsen Årets Fe utses bland personerna på listan 40 över 40, som samlar 40 kvinnor över 40 år i gruv- och stålbranscherna och som gjort särskilda insatser inom sitt fält. Listan och utnämningen Årets Fe har instiftats för att uppmärksamma och lyfta den kompetens och yrkeserfarenhet som kvinnor bidrar med.
Anmäl dig här.

Investerarträff PS Women Executive, kl. 15.00
Den 8e mars, på internationella kvinnodagen, möter Dagens PS tre spännande börsbolag som drivs och leds av kvinnor. Forskning visar att jämställda bolag är mer lönsamma, ändå har tillväxten av kvinnor i chefsposition hos börsbolag aldrig varit svagare. Hur kommer det sig?
Anmäl dig här.

Maija Inkala